Online marketing

Marketing terv

Marketing terv

Mielőtt elindulnál az úton érdemes lehet egy marketing terv elkészítése. Ki a célközönség? Kik a versenytársak és hogyan lehetünk jobbak? Milyen csatornákat érdemes használni? Illetve a költségek és az elvárt megtérülések belefoglalása. Egy szóval marketing terv nélkül nem érdemes elindulni. Mi segíthetünk ebben.

Ingyenes árajánlatkérés
Marketing terv elkészítése
Kampányok
Online marketing kampányok

Kampányok

Online kampányok megtervezése és folyamatos felügyelete. Facebook kampányoktól kezdve egészen a Google kampányokig szívesen segítünk bármiben. Javaslatot is adunk szívesen, ha úgy látjuk, hogy pl. egy Facebook kampány valószínűleg nem fog működni, úgy is megpróbálunk lebeszélni.

Ingyenes árajánlatkérés
Statisztika

Statisztikák

Mielőtt egy online kampányt elkezdünk a megfelelő mérő kódokat elhelyezzük az oldaladon és beállítjuk. Két kedvenc programunk a Google Analytics és a HeapAnalytics, amiből a legfontosabb adatokat kinyerhetjük. A statisztika az egyik legfontosabb dolog az online marketingben, mivel ha nem látod milyen célt értél el eddig, hol morzsolódnak le, akkor nem tudod mivel tudod jobbá tenni a kampányaidat.

Ingyenes árajánlatkérés
Mérőkódok és analitika
SEO
Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás (SEO)

Belső és technikai keresőoptimalizálást szoktunk készíteni. A két legfontosabb dolog, hogy jó helyt érjen el az oldalad, hogy technikai szempontból felelj meg a Googlenak és, hogy releváns tartalmat és minőséget kínálj fel a felhasználóidnak, ha erre a két dologra nem figyelsz, akkor nem is érdemes belekezdened, de szívesen segítünk neked, hogy az egész érthetőbb legyen és neked ezért mit is kell tenned.

Ingyenes árajánlatkérés
Tartalom és hírlevél

Tartalom és hírlevél

Egyik leghatékonyabb eszköz a tartalom marketing. Gyártsunk értékes tartalmat felhasználóinknak és ők meghálálják majd, amennyiben igényes tartalmakat kínálsz a blogodban vagy a kiküldött leveleidben, akkor biztosan lesz visszatérő felhasználód. Természetesen ez egy hosszabb távú folyamat nem olyan, mint egy fizetett hirdetés így türelmesnek kell lenned.

Ingyenes árajánlatkérés
Tartalom elkészítése és hírlevél kampányok

Kérd ingyenes árajánlatunkat

Kérlek töltsd ki az árajánlatkérő űrlapunkat vagy hívj minket a +36(70) 242 9478-as telefonszámon.

Ugrás a tetejére