Startupoknak

Üzleti terv

Üzleti Terv

Több oldalas dokumentum, amely részletesen bemutatja a startupot. Többek között, a Hiventures inkubációs befektetésre alkalmas formában elkészülő üzleti terv, választ ad arra, hogy:

  • Milyen problémát oldunk meg termékünkkel/szolgáltatásunkkal,
  • Piac és versenytársak elemzése,
  • Az üzleti modell bemutatása,
  • A csapat bemutatása,
  • Továbbá, a pénzügyi terv szöveges részletezésére is itt kerül sor.
Ingyenes árajánlatkérés
Üzleti terv startupoknak
Pénzügyi terv startupoknak
Pénzügyi terv

Pénzügyi Terv

A pénzügyi terv részletesen bemutatja, hogy a startup mire fogja költeni a befektetőktől kapott pénzt. A költségek (pl. bérköltségek, fejlesztési költségek) mellet, ugyancsak itt találhatók meg a prognosztizált bevételek, az Eredménykimutatás, Mérleg és Cash-flow elemzések az elkövetkezendő 5 évre. Ezek, elengedhetetlen kellékei egy sikeres befektetéshez, legyen szó Hiventures inkubációs vagy későbbi fázisra vonatkozó befektetésekről.

Ingyenes árajánlatkérés
One pager

One Pager

Könnyen átfutható dokumentum, amely nagyvonalakban tartalmazza a termék/szolgáltatás leírását. Elkészítése javasolt, hiszen első körben a befektetők előszeretettel ezt kérik a startupodtól. Ha, a one pager felkeltette az érdeklődésüket, akkor további információt fognak kérni a startupunkal kapcsolatban, lásd üzleti terv.

Ingyenes árajánlatkérés
One pager készítése
Pitch Deck készítése
Pitch Deck

Pitch Deck

Egy prezentációra kihegyezett, 8-10 diasorból álló, rövid powerpoint bemutató, amely gyorsan és átláthatóan mutatja be az üzleti tervben kifejtett elképzeléseket.

Ingyenes árajánlatkérés

Kérd ingyenes árajánlatunkat

Kérlek töltsd ki az árajánlatkérő űrlapunkat vagy hívj minket a +36(70) 242 9478-as telefonszámon.

Ugrás a tetejére